www.schonevijver.nl

Bedrijfsinfo Schonevijver.nl

Wat is schonevijver.nl?
Schonevijver.nl is specialist op het gebied van professionele behandeling, optimalisatie van vijverwater en het oplossen van problemen in vijvers.
Ons assortiment bestaat uit enkele gespecialiseerde en veel gebruikte productgroepen zoals waterconditionering, vijvertechniek, vijverplanten en visvoer. Als grootste importeur en groothandel in Nederland van veilige biologische producten speciaal gericht op onderhoud van de vijver, bieden wij sinds 2008 ook onze producten rechtstreeks aan aan de vijverliefhebber.
Al onze producten zijn 100% biologisch, bewezen effectief, niet giftig, zonder chemicaliën of zware metalen, dit in tegenstelling tot andere producten op de markt.
Daardoor zijn ze absoluut onschadelijk voor uw vijverflora en -fauna, ook voor u zelf en daarmee zeer geschikt voor gebruik in koivijvers en zwemvijvers.
Onze kwalitatief hoogwaardige producten worden geproduceerd conform onze unieke recepten en zijn daarom exclusief bij ons verkrijgbaar.
Onze professionele afnemers bestaan voornamelijk uit Europese waterzuiveringbedrijven, professionele hoveniers en andere grootverbruikers.
Met onze webshop schonevijver.nl willen wij ook u als vijverliefhebber de gelegenheid bieden om onze kwaliteitsproducten rechtstreeks, dus tegen de laagste prijzen, in consumentverpakkingen te kunnen bestellen.
Wij hebben geen winkel(s) en ook leveren wij niet aan winkeliers waar u onze producten kunt afhalen.
Dit omdat we u graag van een goed advies willen voorzien en een goede service willen garanderen.
Ook garanderen wij u de snelst mogelijk levering van hetgeen u bestelt.
Alles is uit voorraad leverbaar en wordt meestal binnen 3 werkdagen bij u thuis bezorgd (m.u.v. vijverplanten)
Vanaf nu kunt u dus onze kwaliteitsproducten lekker gemakkelijk én voordelig online bestellen en snel bij u thuis afgeleverd krijgen!
Onze bedrijfsgegevens vind u op de contactpagina