Vijverplanten online kopen
Waterplanten en vijverplanten online bestellen

Vijverplanten Online

Vijverplanten online kopen. Zuurstofplanten, waterlelies, moerasplanten, drijfplanten, vijverplanten in mand of zelfs complete vijverbeplantingen eenvoudig online kopen en gemakkelijk aan huis laten bezorgen

Veel vijverplanten en waterplanten die te koop zijn, zijn (te) snel opgekweekt in kassen met groeilampen en in warm water, worden daarna geoogst en opgeslagen in koelcellen. Daarna staan de vijverplanten vaak nog wekenlang te droog en te warm in verkoopruimtes totdat iemand ze komt kopen. Het is dan ook niet vreemd dat de resultaten bij veel gekochte vijverplanten ver beneden verwachting zijn.

Onze vijverplanten komen van een van de meest toonaangevende gespecialiseerde waterplanten kwekerijen in Nederland en kunt bij ons eenvoudig uw vijverplanten online kopen. Uw vijverplanten en waterplanten worden bij u aan huis bezorgd.
Ze zijn opgekweekt in buitenbassins met onverwarmd water waarin ze ook gewoon overwinteren.
Daardoor groeien ze uit tot sterke en goed groeiende vijverplanten met een grote weerstand tegen ziekten. 
Ook worden de vijverplanten worden niet eerder geoogst,gebundeld en eventueel in een mandje gepoot totdat u ze hebt besteld, waardoor uw nieuwe vijverplanten vers bij u arriveren.
Uiteraard zijn ze voorzien van een overzichtelijk informatielabel.
De besteleenheden van de losse waterplanten zijn aangepast op het aantal benodigde vijverplanten per vijvermandje en scherp geprijsd.
Daarnaast zijn bij ons verschillende soorten waterlelies in mand, zuurstofplanten in mand en zelfs complete assortimenten waterplanten en vijverplanten leverbaar voor iedere vijver. Hiermee hebt u uw vijver in één keer op een goede manier beplant. Alles kant en klaar, de vijverplanten vakkundig in manden gepoot en aan huis afgeleverd.

Onze vijverplanten worden altijd op maandag t/m woensdag verzonden om de transporttijd tot een minimum te beperken en daarmee afname van de versheid zoveel mogelijk te voorkomen. Onze complete kant-en-klaar vijverplanten pakketten worden aangeleverd op de door u gewenste werkdag met speciaal transport.
Vijverplanten worden altijd afzonderlijk van de eventueel door u andere bestelde producten geleverd, aangezien ze rechtstreeks vanaf de kwekerij worden verzonden.